Ontdek de vernieuwde BC Spray Conditioners van Schwarzkopf Professional!

Ontdek de vernieuwde BC Spray Conditioners van Schwarzkopf Professional!

De BC Spray Conditioners van Schwarzkopf Professional waren jarenlang dé favoriet op het gebied van haarverzorging. Na een herformulering verdwenen ze even uit de schijnwerpers, maar nu zijn ze terug en krachtiger dan ooit!

De vernieuwde BC Spray Conditioners zorgen voor nog betere prestaties en mogelijkheden om het haar van klanten te verzorgen en beschermen.

Waarom kiezen voor de nieuwe BC Spray Conditioners?

Met de nieuwe formules leveren de BC Spray Conditioners direct resultaat. Ze verbeteren de doorkambaarheid van het haar met maar liefst 90%, wat betekent dat het ontwarren moeiteloos verloopt. Bovendien verminderen ze pluis tot wel 48 uur, voegen ze schitterende glans toe en bieden ze hittebescherming tijdens het stylen.

De dual-phase formule, verrijkt met het vernieuwde CareBoost Complex, zorgt voor diepe conditionering zonder het haar te verzwaren. Dit maakt deze sprays de ideale keuze voor salons die hun klanten een complete verzorging willen bieden.

Verschillende sprays voor verschillende haartypes

Elke haarsoort heeft zijn eigen behoeftes, en Schwarzkopf speelt daar perfect op in met drie verschillende varianten:

BC Repair Rescue Spray Conditioner

moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Repair Rescue Spray Conditioner 200ml
52%
(€ 12,68   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voor beschadigd, breekbaar of chemisch behandeld haar is de Repair Rescue Spray Conditioner de ideale keuze. Deze spray herstelt de innerlijke kracht en elasticiteit van het haar zonder het te verzwaren, waardoor het direct handelbaar en zacht aanvoelt. Perfect voor klanten die te maken hebben met overmatig gestyled of behandeld haar.

BC Color Freeze Spray Conditioner

Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Color Freeze Spray Conditioner 200ml
52%
(€ 12,68   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voor gekleurd of gehighlight haar is er de Color Freeze variant. Met een pH-stabilisatie op 4.5 voorkomt deze spray kleurvervaging, waardoor het haar levendig en fris blijft. Deze spray houdt de kleur langer intens en geeft het haar een gezonde glans.

BC Moisture Kick Spray Conditioner

moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Moisture Kick Spray Conditioner 200ml
52%
(€ 12,68   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deze conditioner is ideaal voor droog, broos of krullend haar. Het helpt het vochtgehalte in balans te houden en houdt het haar licht en veerkrachtig. Het is ook de perfecte keuze voor het verzorgen en opfrissen van krullend haar, wat vaak behoefte heeft aan extra vocht.

Wat is nieuw aan deze BC Spray Conditioners?

Vernieuwde formules
De vernieuwde formules bevatten het innovatieve CareBoost Complex, wat zorgt voor optimale verzorging.

Betere ontwarring en glans
De formules zijn zo verbeterd dat het haar sneller ontklit en direct meer glans krijgt, zonder verzwarend effect.

Duurzame verpakkingen
Schwarzkopf zet ook stappen in duurzaamheid, met vernieuwde, milieuvriendelijke verpakkingen die zowel aantrekkelijk als verantwoord zijn.

Met de vernieuwde BC Spray Conditioners van Schwarzkopf Professional bied je klanten de beste haarverzorging. Of het nu gaat om herstel, kleurbehoud of hydratatie, deze producten zijn ontwikkeld om elke salonroutine te versterken. Voeg deze sprays toe aan je haarverzorgingsassortiment en geef het haar van je klanten de zorg en bescherming die het verdient!

Deel deze blog