Koop een actieproduct van Joewell, E-Kwip of E-Kwip PLUS en maak kans op geweldige prijzen!

Koop een actieproduct van Joewell, E-Kwip of E-Kwip PLUS en maak kans op geweldige prijzen!

Het najaar is het perfecte moment om jezelf of iemand anders te verwennen met een mooie aankoop. Bij Haibu hebben we nu een extra reden om te shoppen, want van 1 oktober tot en met 31 december 2024 maak je kans op fantastische prijzen!

Koop een actieproduct van Joewell, E-Kwip of E-Kwip PLUS en misschien ga jij er wel met een prijs vandoor! Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om mee te doen.

Check de actieflyer, hier vind je alle informatie en zie je welke actieproducten mee doen!

Zo makkelijk is het:

Stap 1: koop een actieproduct
Het begint allemaal met het kopen van een actieproduct van Joewell, E-Kwip of E-Kwip PLUS. Deze producten zijn speciaal geselecteerd en beschikbaar tegen een onverslaanbare prijs. Je shopt de producten eenvoudig bij Haibu!

Stap 2: ontvang je gelukslot
Bij elk actieproduct dat je koopt, ontvang je tussen de 2 en 6 geluksloten. Hoe meer actieproducten je koopt, hoe meer geluksloten je krijgt. Dit betekent meer kansen om één van de fantastische prijzen te winnen!

Stap 3: check je lot
Ben je nieuwsgierig of jij een winnaar bent? Je kunt direct na het openen van je gelukslot controleren of je één van de gelukkige winnaars bent. Het is supersimpel! Heb je gewonnen? Neem dan contact op met onze klantenservice en stuur je volledige naam, adres, een kopie van het aankoopbewijs en het winnende lotnummer door.

Wat kun je winnen?

De prijzenpot is goed gevuld met diverse prijzen ter waarde van meer dan € 20.000. Van luxe gadgets en huishoudelijke apparaten tot cadeaubonnen voor heerlijke uitjes – er is voor iedereen iets bijzonders te winnen! Op de achterkant van de actieflyer vind je een gedetailleerde lijst met alle prijzen.

Waar moet je op letten?

Niet alle Haaro-producten doen mee aan de actie. Let daarom goed op de speciale sticker op de verpakking! Alleen producten met deze sticker bevatten geluksloten en doen mee aan de winactie. Zo weet je zeker dat je kans maakt op die mooie prijzen.

Doe nu mee en win!

Mis deze kans niet! Ga snel naar Haibu, koop je favoriete Haaro-producten en verzamel zoveel mogelijk geluksloten. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een van de geweldige prijzen. Veel shopplezier en succes!

Deel deze blog